Startdir
Particuliere dienstverlening

De mediator in Breda is er voor u

U moet weten dat de mediator in Breda er voor u is. U kunt voor de 100% rekenen op hem of haar. U zult snel ondervinden dat de mediator die oplossingen aandraagt tijdens een echtscheiding echt van pas komt. En dat is nu net wat er tijdens een scheiding vaak niet meer gebeurd. Beide partijen zitten, logisch ook, erg veel in hun eigen emotie en dan kan een onafhankelijke, neutrale mediator de echtscheiding begeleiden en ertoe bijdragen dat u toch als ex-partners met elkaar om de tafel gaat zitten.  Ook wanneer het gesprek wel wordt aangegaan kan een mediator in Breda u helpen bij het bedenken van creatieve oplossingen waar u zelf wellicht nog niet aan had gedacht.

Een mediator in Breda kan u begeleiden tijdens het scheidingsproces

Wanneer u gaat scheiden heeft u veel dingen aan uw hoofd waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. Dan is het wel zo fijn dat u bijgestaan wordt door een mediator die diverse soorten begeleiding bij scheiden in Breda aanbiedt. Als u gaat scheiden in Breda dan kan het u ook helpen om hiervoor een mediator in Breda in te schakelen. Dit is iemand die u gaat helpen om moeilijke zaken bespreekbaar te maken met uw ex-partners. Met een mediator tijdens uw echtscheiding zorgt u ervoor dat zaken die moeilijk bespreekbaar zijn toch op tafel komen te liggen met het best haalbare resultaat voor beide partijen. Hierdoor krijgt u ook meer inzicht in de mogelijkheden die er liggen en staart u zich niet blind op de situatie.

Een mediator kan een deel van de last op uw schouders overnemen tijdens een echtscheiding

U zult er al snel achter komen dat u een hele hoop zaken moet regelen wanneer u besluit om te gaan scheiden. Nog ingewikkelder wordt het natuurlijk wanneer er ook kinderen in het spel zijn. Een mediator in Breda kan u dan gelukkig helpen door een deel van deze lasten over te nemen. Zo kan een mediator tijdens de echtscheiding zaken als het aanvragen van een hypotheek of het invullen van uw belastingaangifte voor u regelen , en ook het regelen van de echtscheiding bij de rechtbank wordt door een professionele mediator voor u verzorgd. U kunt bij een mediator ook altijd een offerte opvragen zodat u weet met welke kosten u te maken zult krijgen.