Startdir
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw auto krijgt de juiste service bij dit autobedrijf in Houten

Zoekt u een autobedrijf in de buurt van Houten waar u terecht kunt voor goede service en vakkundige monteurs? Dan zit u goed bij Autobedrijf Nieuwenhuijsen. In deze BOVAG- en RDW-erkende autogarage is uw auto altijd in goede handen, of u nu komt voor een apk-keuring of voor een grote of kleine beurt aan uw auto. Daarnaast is het mogelijk om hier uw banden te laten uitlijnen. Dit kan verschillende voordelen hebben voor u en uw auto. Zo rijdt u met uitgelijnde banden veiliger en comfortabeler, en bovendien slijten uw banden en uw andere auto-onderdelen dan minder snel. Ook voor de opslag van uw zomer- of winterbanden kunt u bij het bandenhotel van dit autobedrijf in Houten terecht. Zo wordt u ook meteen geholpen met een professionele bandenwissel.

Een auto kopen

Er komt altijd veel bij kijken wanneer u besluit een nieuwe auto te kopen. De professionele medewerkers van Autobedrijf Nieuwenhuijsen geven u graag persoonlijk advies over de auto die past bij uw situatie. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies waar ze over praten. Zo kunnen ze al uw vragen beantwoorden. Voor het aanbod aan occasions die dit autobedrijf in Houten u biedt, bekijkt u hun website of u gaat langs bij de fysieke vestiging. Daarnaast is het mogelijk om uw oude auto aan dit bedrijf te verkopen, zodat u een groter budget heeft voor uw nieuwe model.

Private lease

Wilt u wel een nieuwe auto, maar wilt u niet de grote investering doen die erbij komt kijken? Dan is private lease misschien wel iets voor u. Dit autobedrijf in Houten biedt u met private lease een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Het bedrijf neemt alle onderhoudskosten op zich, het enige wat u nog extra hoeft te betalen zijn de tankkosten. Voor meer informatie over deze service neemt u contact met de medewerkers op met behulp van de contactgegevens op hun website.