Startdir
Image default
Particuliere dienstverlening

Wanneer is het infrezen van een dekvloer aan de orde?

Het infrezen van een dekvloer gebeurt om verschillende redenen. In een bedrijfspand kan het bijvoorbeeld nodig zijn om op bepaalde plaatsen stroomvoorziening te realiseren. Soms is hier behoefte aan op plekken die niet langs een wand zijn. In een woning wordt het meestal gedaan voor het aanleggen van vloerverwarming. Wanneer u een smeervloer laat leggen kunt u deze, als het materiaal voldoende is gedroogd en uitgehard, laten infrezen als dat gewenst is. Dit kan over het algemeen door hetzelfde bedrijf worden gedaan door wie de vloer wordt geplaatst. Na het infrezen en het leggen van de uiteindelijke vloer kunt u de ruimte direct in gebruik nemen.

Vloeren leggen is lastiger dan het lijkt

Misschien denkt u dat een smeervloer leggen heel eenvoudig is. Het ziet er op YouTube filmpjes vaak ook heel simpel uit. Maar het is heel belangrijk om dit goed te doen. De vloer moet overal gelijkmatig zijn en mag geen oneffenheden bevatten. Als de vloer in de ene hoek een centimeter hoger is dan in de andere dan leidt dit onherroepelijk tot schade aan de vloer die u erop laat leggen. Ook het infrezen van een dekvloer is een klus die u beter aan een vakman kunt overlaten als u hier geen ervaring mee heeft. Dit gaat sowieso een stuk sneller en u weet zeker dat er geen fouten worden gemaakt.

Maak een afspraak met de vakman voor een mooie nieuwe vloer

Wilt u een dekvloer laten infrezen of een smeervloer laten leggen? Maak dan een afspraak met Multi Vloeren Brabant. Zij werken door geheel Nederland. U kunt online een offerte aanvragen door gebruik te maken van het contactformulier. U krijgt dan zo snel mogelijk een prijsopgave. Soms komt er een medewerker langs om de bestaande vloer te inspecteren. Op die manier is duidelijk welk materiaal gebruikt moet worden om een mooie ondervloer aan te leggen. Hierop kunt u dan na enkele dagen uw definitieve vloer laten leggen.