Startdir
Image default
Verbouwen

Verhuishulp van interieur tot volledige inboedel!

Van Gastel verhuizingen is gespecialiseerd in zowel zakelijke als particuliere verhuizingen. Kunt u het zich voorstellen, de grote klus van een verhuizing? Velen willen hier liever niet over nadenken. Neem eens contact op met Van Gastel Verhuizingen en ontdek de mogelijkheden tot het ontzorgen bij de verhuizing. Het verhuisbedrijf in Bergen op Zoom bestaat al vele jaren en kunnen u volledig helpen bij de grootste klussen die men tegenkomt bij verhuizingen. Van verpakken tot het tillen van de verhuisdozen en wat dacht u van de zwaarste meubels. Kunt u het zich voorstellen, wanneer u uw spullen veilig en wel op uw nieuwe locatie ziet staan!

Zakelijke of particuliere opslagmogelijkheden

Het is bekend dat tijdens het opleverproces van nieuwe locaties vaak wat extra tijd nodig is. De vloer moet nog gelegd worden, de muren moeten nog bewerkt worden en wat dacht u van het plafon? Maar wat doet u in de tussentijd met het interieur of de inboedel? Zakelijk interieur zoals bureaus en kast, bureaustoelen en ga zo maar door. Prettig als deze in de tussentijd veilig opgeslagen kunnen worden. De opslag in Bergen op zoom is beveiligd en een veel gebruikte locatie. Ook de opslag in Roosendaal ligt erg centraal. verder naar het westen heeft van Gastel Verhuizingen een opslag in Etten-Leur. Alle opslaglocaties zijn beveiligd en verwarmd.

Erkende verhuizers leveren de beste kwaliteit

Het verhuisbedrijf in Bergen op Zoom werkt uitsluitend met erkende verhuizers. Het team heeft jarenlang ervaring en wekt op pragmatische wijze. Dat maakt het bedrijf een ware verhuis en opslag specialist waar men alle vragen kunt stellen. Het keurmerk geeft aan dat er zorgvuldig en vakkundig met uw spullen wordt omgegaan. Dat is in ieder geval een grote zorg minder als het gaat om verhuizingen. Maak eens kennis met het team en ontdek alle producten en ervaar de kwalitatieve werkwijze. 

https://www.vangastelverhuizingen.nl/