Startdir
Image default
Verbouwen

Duurzaam huizen bouwen

In welk huis je woont laat eigenlijk zien in welke fase van het leven je je bevindt. Woon je het liefst kleinschalig of heb je een grote familie. Woon je liever in de stad of woon je liever landelijk? Hoeveel slaapkamers of badkamers heb je nodig? Maar ook in welke leeftijdscategorie zit je. Zit je in de 20-65 of 65 en ouder? Wat we zien is dat de doelgroep van 65+ vooral naar levensloopbestendige woningen zoekt. Begrijpelijk want dit type woningen zorgt ervoor dat je zo lang als mogelijk zelfstandig in je eigen huis kan blijven wonen. Dit geeft een enorme boost aan het leven dat je kan hebben. Of zit je in de levensfase waarin je de keuze maakt: ik ga mijn eigen huis laten bouwen.

Experts in de prefab woningbouw

Bij House of Lo hebben we al geruime tijd ervaring in de prefab woningbouw. We bouwen al jarenlang woningen in de provincies Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Door alles onder een dak te hebben weten we van elke discipline de vragen te beantwoorden. Bij House of Lo werken we in kleine teams en de collega’s kennen elkaar goed. Daarom vinden we naast het realiseren van de meest mooie projecten de samenwerking en kwaliteit de belangrijkste elementen. Bij House of Lo ben je geen nummertje maar wordt zorgvuldig met je samengewerkt wanneer we je huis laten bouwen.

Assortiment prefab woningen

Ook in de prefab afdeling zijn diverse huizen beschikbaar. Onlangs hebben we twee prachtige woning projecten opgeleverd. Een was een vrijstaand prefab notariswoning. Klassiek, stijlvol en vol klasse. De indeling is zeer prettig en de ramen zijn groot en hoog voor een schitterende licht inval. Het andere project betreft een landelijke prefab schuurwoning. Een genot waar buiten en binnen elkaar treffen in de woning. Bekijk ons aanbod via de website en start vandaag nog uw droomwoning bij House of Lo.

https://houseoflo.nl/