Startdir
Image default
Kinderen

De nieuwste trends in baby cadeaus

Waarom wil je het liefst iets heel bijzonders geven als er een baby is geboren? Het geven staat gelijk aan laten zien hoe gek je op die kleine bent. Je wil de ouders laten weten hoe blij je voor ze bent en ze alle goeds wensen. Dat kan je natuurlijk met een persoonlijke kaart doen, maar een kraamcadeau geven zoals een baby armbandje of anders origineel aandenken aan de geboorte heeft veel meer betekenis.

Maar welke trends zijn er op dit moment op het gebied van baby cadeaus?

Sieraden voor baby’s en moeders

Als je echt iets blijvends wil geven is een sieraad een heel mooi uitgangspunt. Maar dat is wel heel erg breed. Loop tegenwoordig één juwelier binnen en je weet al niet meer waar je moet kijken. Je zou kunnen rondvragen in je vriendenkring naar goede ideeën voor sieraden, dan krijg je een beetje idee van de merken die er bestaan. En niet allemaal zijn ze in de winkel te koop. Je kan ze ook gewoon online bestellen, zoals de populaire zilveren baby armbandjes van LOVY.

Zij maken handgemaakte armbandjes met pareltjes, zilveren kralen en naambedeltjes. Zo stel je echt een uniek sieraad samen. Zo een die niemand anders heeft. En als je er de naam van de baby op laat zetten, samen met de geboortedatum, dan zit je helemaal goed. Je kan een bijpassende armband voor de mama laten maken zodat ze samen een setje hebben. Het kost wat, maar dan heb je wel echt iets bijzonders.

Babynestjes

Ook een nieuw product dat jaren geleden nog niet bestond: baby nestjes. Het zijn een soort platte smalle boxkleden met zachte opstaande randen. Die kan je tussenin leggen in bed om niet over de kleine heen te hangen als je slaapt. Ook is het een veilig plekje om overdag je baby op te laten slapen. Ze kunnen er niet vanaf rollen. Veel ouders vinden dit een fantastische uitvinding en het is dan ook echt een trendy cadeau. Nadeel: het is een prijzige aankoop en als je niet zeker weet of de ouders dit al hebben of krijgen, dan is het misschien niet zo’n goed idee.

Hydrofiel doeken

Je kan nooit teveel multifunctionele hydrofieldoeken in huis hebben. Perfect om de baby mee af te drogen, als slabber te gebruiken, en als lakentje te gebruiken. Nieuw zijn de mooie gekleurde prints en motieven en de XL versie van deze doeken. Zo vind je echt iets dat bij de ouders past en waar ze heel lang plezier van zullen hebben. Het is mooi, handig en betaalbaar. Beter kan je niet hebben toch? Echt superorigineel is het niet, maar je weet wel zeker dat ze er iets aan zullen hebben.

Trends in baby cadeaus veranderen van tijd tot tijd. Maar baby armbandjes, babynestjes en mooie hydrofieldoeken zijn zeker een blijvertje en staan vast op het wensenlijstje van menig ouder voor hun pasgeboren baby. Daar zijn ze van ontzettend blij mee.

 

https://www.lovy.nl/kraamcadeau-originele-tips/

Gerelateerde artikelen

Wat doet een oppas precies?

baby shower cadeau

De beste slaaptrainers getest (2021)