Startdir
Mode en Kleding

Double Dots oorbellen de nieuwste oorbellen trend

Volg de laatste oorbellen trends met de online oorbellen specialist. Modieus voor de dag komen was nog nooit zo makkelijk en betaalbaar. Heb jij bijvoorbeeld al een set statement oorbellen, double dots oorbellen of een paar prachtige oormanchetten? Voor elke oorbellen trend vind je de mooiste sieraden in de webwinkel, knoop dat maar in je oren!

 

Double Dots oorbellen trend

Double is het Engelse woord voor twee, dat wist je natuurlijk al. Een dot is een stip. Double dots oorbellen zijn de laatste oorbellen trend, beroemde sterren als Rihanna zijn er al vaak mee gespot. Wat maakt double dots oorbellen zo bijzonder? Je kunt ze aan twee kanten dragen. Nee, niet je linker- en rechteroor, double dots oorbellen kunnen omgedraaid worden. Daarmee heb je twee sets oorbellen voor elke gelegenheid en voor één prijs. Kies voor klein en subtiel in de middag, en groot en extravagant in de avond. Oorbel uit, omdraaien en je look wordt compleet anders!

 

Statement oorbellen trend

Laat jouw persoonlijkheid stralen met statement oorbellen. Dit zijn extravagante oorbellen die absoluut opvallen! De stijl is ongrijpbaar, ze springen altijd in het oog (of in het oor) en je kunt ze matchen bij elke outfit. Je maakt echt een statement als je met deze trendy oorbellen voor de dag komt. Prachtige hangers met diverse materialen, je kunt het niet verzinnen of er is wel een passende statement oorbel. Kijk snel in de uitgebreide collectie.

 

Oormanchetten

Deze oorbellen trend bestaat eigenlijk al duizenden jaren maar nu is het weer helemaal terug! Oormanchetten hangen niet alleen aan je oorlel, ze kunnen om je hele oor geklemd worden. Afhankelijk van het model zijn ze opvallend of nog opvallender. Deze trendy oorbellen maken jouw het middelpunt van elke conversatie, dus je hebt wel een beetje lef nodig om deze prachtige oorbellen te dragen. En ze zijn oogstrelend mooi. Je bent met oormanchetten niet beperkt tot een knopje of een hangertje, deze oorsieraden bedekken een groter deel van het oor. Kijk bijvoorbeeld eens naar een gouden oormanchet met een verfijnde structuur en prachtige vormgeving. En deze oorbellen trend zal geen pijn doen, ze zijn niet zwaar en voor sommige modellen heb je niet eens gaatjes nodig!

 

Doe jij ook mee aan de laatste oorbellen trends? Om de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Kijk snel in de webshop en maak direct jouw keuze. Volg elke oorbellen trend en maak van elke dag een modeshow!