Startdir
Image default
Bedrijven

Dubbele woonlasten verleden tijd

Onzekerheid over verkoop koopwoning voorbij

Door de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt is het risico voor woningeigenaren dat hun woning niet verkocht raakt na de aankoop van een nieuwe woning voorbij. De oplossing ligt bij een bedrijf als Sons Real Estate waarbij iedereen terecht kan voor de verkoop van alle woning type. Voorheen liep iedereen het risico op dubbele hypotheeklasten als de oude woning niet verkocht raakt na de aankoop van een nieuwe woning. Vooral huiseigenaren van huizen met: achterstallig onderhoud, asbest, funderingsproblemen, brandschade zijn blij met de zekerheid betreft de verkoop van hun woning.

Woningen van ieder formaat in elke staat

Sons Real Estate koopt alle soorten huizen ongeacht het woonoppervlak of de staat van onderhoud van de woning. Hierdoor loopt u niet het risico op dubble hypotheek lasten en kunt u zorgeloos uw nieuwe woning betrekken. Het is ook mogelijk om uw woning te verkopen en erin te blijven wonen tot u nieuwe woning heeft gevonden. Hierdoor heeft u zekerheid over de verkoop, weet u precies hoeveel de verkoop heeft opgelevert en kunt u op gemak opzoek naar een nieuwe woning. 

Zeer snelle verkoop mogelijk

Door de snelle en klantgerichte werkwijze van Sons Real Estate kan de verkoop al op zeer korte termijn plaatsvinden. Verkoop uw huis snel door simpelweg een bod aan te vragen en de rest regelen wij voor u. Een zorgeloos verkoopproces kosteloos voor u verzorgt van a tot z, door de vele voordelen van de verkoop aan een woning opkoper kiezen steeds meer mensen voor de snelheid en het gemak dat een opkoper biedt bij de verkoop van een huis. 

https://sonsrealestate.nl/