Startdir
Image default
Telefonie

IPhone reparatie Geleen

Telefoon reparatie en garantie, hoe zit dat precies?

Wat als je telefoon nou stuk gaat? Daar zit je dus echt niet op te wachten. Als je telefoon per ongeluk op de grond valt waarbij je scherm in duizend stukjes ligt. Het liefst wil je op dat moment wel alles bij elkaar schreeuwen. Nadat het gebeurd is dan is een telefoon reparatie de enige uitkomst! Dit kun je laten repareren door iPhone reparatie Geleen.  

Telefoon reparatie, wat kan er allemaal gerepareerd worden? Welke onderdelen kunnen er dan gerepareerd worden vraag je jezelf nu af. Hieronder staan de onderdelen beschreven die het bedrijf kan repareren.

Kapot scherm

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je zit op de bank en plots valt je de telefoon uit je handen. In alle macht probeer je je telefoon nog te redden, maar dan hoor je een knal. Ja hoor daar ligt die dan op de grond met het scherm naar beneden. Verhip! Toch niet het scherm? Jawel. Bij IPhone reparatie Geleen wordt het schermpaneel, touchscreen en de beschermlaag over het scherm vernieuwt. Binnen no time lijkt je telefoon weer als nieuw!

Defecte microfoon

Je bent aan het bellen met je moeder, ineens hoor je niks meer. ‘Hallo? Ik hoor niets? Hoi? Hallo?’. Mocht je dit gebeuren dan is waarschijnlijk je microfoon kapot. Thank god is dit wel te maken!

Camera kaduuk 

helaas Kan je geen foto’s meer maken? Doet je camera het niet meer? Dan is de camera ook vervangbaar. IPhone reparatie Geleen vervangt de cameramodule voor een nieuw exemplaar. Het is een makkelijke ingreep, binnen een paar dagen heb je je telefoon weer thuis.

Batterij naar de knoppen

Je telefoon wil maar niet opladen. De hele dag heb je je telefoon op de lader liggen maar toch laadt deze niet op. Hoe kan dit? Waarschijnlijk is de batterij leeg en kan je deze niet zelf vervangen. Bij IPhone reparatie kunnen ze de telefoon openmaken en een op maat gemaakte batterij erin plaatsen. Dan hoef je je handen hier ook niet aan vuil te maken!

 

http://www.telefoonreparatie-limburg.nl/