Startdir
Image default
Telefonie

Waarom een telefoonhoesje onmisbaar is

De tijd van onverwoestbare Nokia-telefoons ligt inmiddels al een aantal decennia achter ons. De oude Nokia toestellen met het spelletje Snake die uitsluitend diende om te bellen of een SMS te versturen, ligt ver achter ons. In plaats daarvan hebben geavanceerde smartphones met nog indrukwekkendere features plaatsgemaakt. Allemaal leuk en aardig, maar het is wel belangrijk om de levensduur te verlengen en je telefoon op de juiste manier te onderhouden. Je betaalt er ook een smak geld voor, dus dan mag er ook wel ruimte gemaakt worden voor een hip, mooi en stevig telefoonhoesje van enkele tientjes. In dit artikel hebben we de allerbelangrijkste voordelen van een smartphone hoesje op een rijtje gezet. Lees snel verder!

In een notendop

Er zijn op dit moment veel voordelen voor gebruikers van telefoonhoesjes. De belangrijkste voordelen zijn echter als volgt.

  1. Je telefoon wordt beschermd
  2. Telefoonhoesjes zijn stofbestendig. Er zijn zelfs speciale hoesjes waarmee je onderwater kunt gaan.
  3. Het uiterlijk wil ook wat; met een uniek telefoonhoesje onderscheid je je van de massa
  4. Meer houvast en grip
  5. Je verlengt de levensduur van je smartphone

1. Stijlvol telefoneren en appen

Telefoneren doe je natuurlijk in stijl. Gelukkig is Casimoda daarvoor in het leven geroepen! Hun telefoonhoesjes zijn de perfecte combinatie van een vleugje stijl met de beste bescherming. Je vindt er onder andere een breed scala aan telefoonhoesjes met de meest aantrekkelijke en modieuze ontwerpen; van marmer, abstract en hippe quotes. Alle hoesjes zijn volgens de laatste trends, dus met een hoesje iPhone 13 van Casimoda ga je de modeplank zeker niet misslaan!

2. Bescherm je telefoon

Ook je smartphone moet goed beschermd worden, want hiermee verleng je de levensduur van je toestel. Toch wordt het gebruik van een telefoonhoesje nog te vaak onderschat. Tenminste, als je kijkt naar een recent onderzoek naar de gemiddelde levensduur van een smartphone. Schrik niet! Dit onderzoek toont aan dat een smartphone gemiddeld vijftien maanden meegaat. Redenen kunnen zijn verlies, diefstal, maar vooral val- of stootschade is de grootste boosdoener.

3. Het accessoire die het langst meegaat

Een ander aandachtspunt is het materiaal van het smartphonehoesje. Door experts wordt geadviseerd om de voorkeur te geven aan een siliconen telefoonhoesje. Waarom? Een siliconen of TPU hoesje is veel sterker, en dus duurzamer, dan een kunststof hoesje. Dit laatste materiaal is veel gevoeliger voor breuk. Dit verklaart ook waarom de meeste telefoon hoesjes van siliconen materiaal verkocht worden. Goed om te weten: ook in de webshop van Casimoda zijn de meeste cases van dit materiaal gemaakt. Dat is een hele geruststelling!

https://www.casimoda.nl/apple/iphone-13-hoesjes/