Startdir
Image default
Woningen

Een huis kopen in Brunssum

Brunssum is een stad en gemeente in het zuidoosten van de provincie Limburg in Nederland. De stad heeft 27.682 inwoners en een oppervlakte van 17,30 vierkante kilometer. Brunssum is een gemeente met veel natuurgebied zoals parken en de Brunssumerheide. De Brunssumerheide is ongeveer 600 hectare groot, wat het ideaal maakt voor fietsers, wandelaars en ruiters. De Brunssummerheide maakt het een prachtige gemeente om in te wonen. In de stad is er een mooi vijverpark, met sportgelegenheden en er is een modern winkelgebied.

Een aantal aandachtpunten bij het kopen van een huis in Brunssum

Als u overweegt om een huis te kopen in Brunssum, kijk dan eerst op de website van de makelaar. Via deze manier kunt u al informatie vinden over het huis en enkele foto’s bekijken. Dan weet u ook direct of deze woning ook echt voor u geschikt is. Als u een leuk huis op het oog heeft, plan dan een bezichtiging met een makelaar.

Huis kopen Brunssum

Als u overweegt een huis te kopen in Brunssum moet u eerst een makelaar regelen. De makelaar regelt een keuring van het huis, een inspectie en de waardebepaling van het huis. Voor het kopen van een huis kunt u het beste eerst de buurt verkennen waarin u wilt wonen. Op deze manier komt u erachter of er genoeg winkels in de buurt zijn, of er een goede school is voor uw kinderen en of er voldoende natuur is. Voor u een beslissing maakt moet u ook rekening houden met de toekomst. Heeft het huis genoeg ruimte voor een eventuele gezinsuitbreiding.  

https://www.ferhaasmakelaardij.nl/34-4f6e/huis-te-koop-brunssum