Startdir
Image default
Bedrijven

Goedkope telefoonhoesjes kopen

Een telefoon kan een dure investering zijn. De prijs van een los toestel kan al snel richting de 1000 euro oplopen. Dat is tenminste als je de laatste technologieën en de nieuwste versie telefoons wilt hebben. En dan ben je er in de meeste gevallen nog niet. Je zult ook nog moeten beschikken over belminuten, sms’jes en een internetbundel. Dit kost je ook elke maand weer geld. Al met al is een telefoon dus een soort luxe dat je goed moet onderhouden.

Of je nu voor een telefoon met abonnement kiest of voor een los toestel, je doet er goed aan op het apparaat te beschermen. Bescherming tegen bijvoorbeeld valschade, krassen, deuken of barsten in het scherm. De bescherming hoeft niet duur te zijn om je telefoon heel te houden. Met goedkope telefoonhoesjes ben je al verzekerd van een goede bescherming.

Verschillen in goedkope telefoonhoesjes

Net zoals bij zoveel andere producten, is er bij goedkope telefoonhoesjes ook een groot assortiment aan keuze. Ten eerste heb je een zogenaamde bumper. Deze bevestig je om de randen van je telefoon. Zo blijft het meeste van het design zichtbaar. Aan de voor- en achterkant steekt de bumper iets uit, zodat deze kanten niet als eerste de grond raken. Daarnaast zijn er de siliconen hoezen. Dit is een doorzichtig telefoonhoesje waarbij de achterkant en de randen beschermd zijn. Een variant hierop is een hardcase hoesje. Dan zijn er nog de goedkope telefoonhoesjes die om de hele telefoon gaan. Dit zijn de booktype en de flipcase telefoonhoesjes. Een booktype open je zoals een boek, van rechts naar links. De flipcase open je van boven naar onder. Beide sluitingen worden meestal bij elkaar gehouden door een magneet.

https://www.telefoonhoesje.nl/