Startdir
Image default
Dienstverlening

Een steiger bestellen doe je eenvoudig online

Als je snel in bezit wil zijn van een steiger dan kan je eenvoudig online een steiger bestellen bij steigerdeals.nl. Het grote voordeel van steigerdeals.nl is dat ze een snelle levering hebben, meerdere soorten steigers en veel accessoires. Voor steigers zoals kamersteigers en rolsteigers kan je altijd bij steigerdeals.nl terecht. Hiervoor kan het wel handig zijn om te weten waar deze steigers nou voor dienen voordat je er één bestelt.

Waarvoor dient een rolsteiger?

Wil je een steiger die gemaakt is voor voornamelijk buiten gebruik? Een rolsteiger is dan misschien ideaal voor jou. Rolsteigers zijn gemaakt van aluminium en zijn daarom sterk maar ook heel licht in gewicht. Het is belangrijk dat een rolsteiger licht van gewicht is zodat je deze buiten namelijk eenvoudig kan verplaatsen, over het algemeen hebben rolsteigers namelijk wieltjes. Rolsteigers kan je in alle maten vinden en bij steigerdeals.nl kan je ze tot 14 meter hoog vinden, mocht je een rolsteiger aanschaffen die hoger is dan 8 meter dan is het verplicht om deze te verankeren.

Waarvoor dient een kamersteiger?

Een kamersteiger is handig voor gebruik binnenshuis. Voor het schilderen van het plafond of als je hoog in de muren moet werken is een kamersteiger ideaal. Een kamersteiger is makkelijk te verstellen, makkelijk in te klappen en ook makkelijk op te bergen. Je hebt kamersteigers met normale poten maar ook met wieltjes, je hebt dan een rol-kamersteiger. 

Ook ander steigermateriaal en steigeraanhangers vind je bij steigerdeals.nl. Een steigeraanhanger kan soms niet ontbreken omdat dit de beste manier is om al je steigerbuizen te vervoeren.