Startdir
Bedrijven

Medewerkers tevredenheid

De werkplek kan een plek zijn waar een werknemer zich ontwikkelt en echt kan groeien naar een bedrijf toe. De ideale werknemer is dan ook iemand die werkt voor een bedrijf alsof het zijn eigen bedrijf is. De werkgever ziet dan ook graag dat werknemers zich extra inzetten om boven bijvoorbeeld targets en doelen te presteren. Dit kan ook enige werkdruk met zich meenemen. Het is ook verschillend hoe een werknemer met deze werkdruk om kan gaan. De werkdruk kan ook zijn tol gaan eisen op de prestaties van de werknemer. De werknemer kan bezwijken onder de druk door het angst van het falen en het niet behalen van de gestelde doelen.

Een manier om te voorkomen dat de werknemer gestrest raakt of om te zien hoeveel werknemrs te maken hebben met stress als gevolg van de hoge werkdruk is toch echt een MTO. Dit onderzoek meet de tevredenheid van de werknemer tegenover de werkgever en andere leidinggevenden. Stress kan zeer gevaarlijk zijn voor een werknemer het is daarom ook de bedoeling dat de werkgever precies weet wat er speelt binnen zijn organisatie. de werkgever kan managers en leidinggevende instellen om dit MTO uit te voeren maar de werkgever kan ook terecht bij externe bureaus om het onderzoek uit te voeren. Dit bespaart tijd voor de werkgever en zorgt er voor dat een externe partij met een neutrale blik kijkt op de resultaten van het medewerkersonderzoek.

Een bedrijf die de kennis en middelen heeft om een goede MTO uit te voeren is Carrièrepoort. Carrièrepoort houdt zich voornamelijk bezig met het uitvoeren van dit soort onderzoeken. Zij werken met vernieuwende methodes die toch echt van meerwaarde zijn in zo een onderzoek. Het is ook bekend dat zij een van de weinige bedrijven zijn die ook de focus leggen op de vitaliteit van de medewerker. We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen wij horen graag van jou.

http://carrierepoort.nl