Startdir
Image default
Bedrijven

Op zoek naar winkelstellingen? Besteed aandacht aan deze factoren!

Heb je een eigen winkel? Je moet de winkelpui, het winkelinterieur en de winkelstellingen organiseren. Deze stellingen handig om je producten weer te geven. Daarnaast kun je ze gebruiken om de inventaris op te slaan in het magazijn. Met de verschillende soorten stellingen die beschikbaar zijn, kan het moeilijk zijn om de beste stellingen te kiezen. De stellingen moeten jouw producten goed kunnen weergeven. Daarnaast moeten ze toegankelijk zijn voor klanten. Hoe kies je dan de juiste stelling voor jouw winkel? Er zijn verschillende factoren die je in gedachten moet houden bij het kiezen van winkelstellingen. Lees er hier meer over!

De stellingen moeten gemakkelijk te monteren zijn

Het gemak waarmee je de winkelstelling kunt monteren is een belangrijk aspect waar je naar moet kijken. Je moet een stelling kopen die zo is ontworpen dat het gemakkelijk te monteren is. Op deze manier kost het niet veel tijd kost. Je hebt ook geen speciaal gereedschap nodig. Voor sommige stellingen kan bepaald gereedschap nodig zijn, zoals schroevendraaiers of ander elektrisch gereedschap. Deze gereedschappen maken het proces aanzienlijk gemakkelijker. Je kunt ook een een professional inhuren zodat de stellingen goed worden geïnstalleerd.

Controleer het maximale draaggewicht van de stellingen

Als je metalen stellingen gaat gebruiken, moeten deze zware voorwerpen zoals grote dozen en andere apparaten kunnen dragen. Kijk naar de maximale gewichtsbelasting van elke plank voordat je ze koopt. Ze mogen niet buigen als ze vol liggen met spullen. Controleer alle informatie op de websites van de fabrikant. Heb je zware spullen, dan is het raadzaam dat je een winkelstelling koopt met voldoende draagkracht. Op deze manier hoef je niet in te boeten aan veiligheid.

Overweeg het type en de grootte van de winkelstellingen

Je moet een type winkelstelling kiezen op basis van de grootte van jouw producten. Als je bijvoorbeeld grote producten hebt, heb je grote stellingen nodig. Verkoop je kleinere producten zoals sieraden of accessoires, dan heb je kleinere stellingen nodig. Het is ook noodzakelijk om de indeling van de winkel mee te nemen bij je beslissing. Als jouw winkel klein is, is het raadzaam om ruimtebesparende winkelstellingen zoals hoekstellingen of wandstellingen te gebruiken om de ruimte te maximaliseren. Zo kun je meer producten uitstallen. Kies ten slotte een stelling die past bij jouw algemene esthetiek en de inrichting van je winkel. De juiste stelling kiezen is dus niet zo moeilijk, maar je moet wel met een aantal dingen rekening houden!