Startdir
Bedrijven

Pastoe kasten om van alles in op te bergen

Als je voor Pastoe kasten kiest kun je veel spullen opbergen. Het merk staat bekend om functionele kasten die lang meegaan en waar je veel plezier van kunt hebben. Kasten zorgen voor een opgeruimd huis maar omdat het oog ook wat wil kun je zeker kiezen voor Pastoe kasten.

Diverse uitvoeringen van Pastoe kasten

De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor wandkasten, dressoirs en televisiemeubelen. Je hebt hierbij de keuze uit een hangmodel, eentje die op een onderstel staat of op een plint. Welke je kiest hangt hoofdzakelijk af van je eigen smaak maar ook van de rest van de inrichting van het vertrek waar de kast komt te staan. Als je wat minder ruimte tot je beschikking hebt op de vloer is bijvoorbeeld de keuze voor een hangend model lang niet gek. Zo krijg je toch de beschikking over meer bergruimte maar gaat dat niet ten koste van de ruimte op de vloer.

Iedere kast is maatwerk

De kasten zijn altijd maatwerk. Iedere kamer is weer anders en omdat ieders smaak verschilt kun je altijd zelf bepalen wat je hebben wilt. Zo wil de een misschien een complete wand met opbergmeubelen hebben terwijl de ander met één kast al tevreden is. Voor Pastoe meubelen kun je terecht bij Kokwooncenter. Op de website vind je diverse meubelen van dit merk waaruit je een keuze kunt maken. Je kunt over een bepaald meubelstuk meer informatie lezen op de website maar je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met het bedrijf als je meer wilt weten. Het is wel altijd aan te raden de meubels in het echt te gaan bekijken voordat je deze bestelt.

Laat altijd eerst de prijs berekenen

Voor bepaalde meubelstukken geldt dat deze een prijs hebben die bij een bepaald bedrag begint. Omdat het altijd maatwerk wordt kan het zijn dat de prijs voor het meubel dat jij kiest daarvan afwijkt. Als je net even een andere maat zoekt of een andere afwerking betekent dit een andere prijs. Om te weten waar je aan toe bent is het daarom altijd verstandig eerst een offerte aan te vragen.

https://kokwooncenter.nl/