Startdir
Image default
Bedrijven

Speakers of subwoofers in je auto? Zo kies je de beste!

Hou jij ervan om muziek te luisteren in de auto en moet de kwaliteit van het geluid perfect zijn? Dan mag een goed geluidssysteem natuurlijk niet ontbreken. Met speakers en subwoofers wordt de muziek in je auto intenser en voller. Ga je voor compacte inbouw luidsprekers of voor een subwoofer? Wij helpen je graag.

Compacte inbouw speakers

In een auto zitten meestal niet de allerbeste luidsprekers. Met een speakerset vul je jouw auto met een helder en krachtig geluid en worden de lage en hoge tonen mooi weergegeven. Met luidsprekers in je auto geniet je bij ieder muziekgenre van een natuurlijk en dynamisch geluid. Je vindt al een paar speakers van goede kwaliteit tegen een redelijk lage prijs. 

Subwoofer actief

Wil je de deuren van je auto flink laten trillen? Een subwoofer in de auto zorgt ervoor dat lage tonen van je muziek harder en beter binnenkomen. Gegarandeerd een heerlijke bas. Je hebt twee soorten subwoofers: actieve en passieve. Het grote verschil is dat een subwoofer die actief is voorzien is van een eigen versterker die op de speaker is afgestemd. Bij een actieve subwoofer hoef je je dus geen zorgen te maken of de autoradio of versterker voldoende vermogen heeft om de subwoofer aan te sturen.

Speakers & Subwoofers

Speakers en subwoofers zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Laat je daarom door een professional adviseren over welk type voor jou het meest geschikt is.

https://www.venderparts.nl/