Startdir
Image default
Banen en opleidingen

Keukenmonteur Grootkeukens

Wij zijn sterk in het leveren van diverse industriële keukenapparatuur en horecameubilair. Samen met ons werk je samen met uitstekende professionele experts op het gebied van industriële keukens.

Wat wordt er van jou verwacht?

Voor de vacature als Keukenmonteur Venlo Buitendienst ga je het volgende doen:

Als keukentechnicus werk je elke dag op (bijna) verschillende plekken. Wanneer je de bedrijfsbus vanuit Venlo betreedt naar de eerste installatiewerkzaamheden, begint je werkdag. Hier kun je horecakeukens en grootkeukens plaatsen en alle apparatuur aansluiten. Naast installatietechniek krijg je ook te maken met diverse technieken zoals GWE (gas, water en elektra). Om al deze technologieën onder de knie te krijgen, zullen we je als keukentechnicus omscholen of bijscholen via interne en externe opleidingen.

Uw werkdag omvat het realiseren van horeca en grootkeukens, waar u alle apparatuur, zoals ovens, vaatwassers en koelers, kunt aansluiten en bedienen. Van luxe restaurants, cafetaria’s en vakantieparken tot onderwijsinstellingen en bedrijfsrestaurants, professioneel koken is overal. Na het installeren van de industriële keuken en het aansluiten van alle apparatuur, moet u de nieuwe apparatuur en het onderhoud ervan aan de klant uitleggen. Wij vinden het belangrijk om een ​​klant- en oplossingsgerichte mentaliteit te hebben, en het allerbelangrijkste is werkplezier! Je straalt het ook uit naar onze klanten.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Keukenmonteur, die past in deze rol.

Aan welke voorwaarden moeten uw persoonsgegevens voldoen

  • Afgeronde MBO opleiding elektrotechniek of installatietechniek;
  • Ervaring in vergelijkbare functies. Als keukentechnicus in de privésector kan een installateur in een andere branche bijvoorbeeld loodgieterservaring hebben;
  • Technici diep in hun hart werken graag op locatie;
  • Het is belangrijk dat u vloeiend Nederlands spreekt;
  • Je woont in de regio’s Venlo, Roermond, Helmond, Weert en Venray.

Als Keukenmonteur Grootkeukens bij dit bedrijf in Venlo kun je rekenen op:

We zijn op zoek naar mensen voor de lange termijn. Onze sfeer is erg goed. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Je wordt ook goed opgeleid. We bieden ook een breed scala aan studiemogelijkheden.

Over salaris gesproken. De keuze van het salaris is afhankelijk van uw niveau. Hierbij spelen jouw capaciteiten, ervaring en opleiding een rol. U zult tevreden zijn met uw werk.

WR begeleidt u bij het vinden van een nieuwe werkgever. Daarom is dit een aantrekkelijke baan voor jou. Reageer daarom snel.

WR schat dat het totale salarisbereik tussen de € 2.200 en € 3.200 ligt. Dit is één keer per maand, uitgaande van 40 uur werk per week. Daarnaast zijn er goede hulpprogramma’s. Voor deze vacature kun je ook een bijbaan doen.

U kunt profiteren van een royale pensioenregeling. Het aantal vakantiedagen is 25. WR streeft naar een goede match. We weten wat er is gebeurd, dus het is erg waardevol voor u. Op deze manier wordt het een stap vooruit. Dit geldt ook voor uw salaris.

Dit is tenslotte een vaste baan. WR is verantwoordelijk voor de werving en selectie van vaste banen, er worden dus geen detacheringen voorzien.

Wanneer ga jij aan de slag?

Woorden die ook werken zijn: keukenmonteur, servicemonteur of buitendienstmonteur.

Reistijd is belangrijk voor jou en voor ons. Daarom willen we mensen uit Venlo uitnodigen om te solliciteren. Maar ook vanuit de nabije omgeving kunt u denken aan Valkenburg, Venlo, Bender, Steenwijk en Hornsbruck. Komt u uit Brunssum, Heerlen, Reuver of Bergen, dan zit ons leven ook erg goed. Woont u in Kerkrade, Houthem of Sittard, meldt u dan ook aan. Woont u in Nuth, Swalmen, Maastricht of Spaubeek dan is dit ook zeer geschikt. Ook vanuit de woningen van Susteren, Weert en Landgraaf is onze locatie goed te bereiken.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/klant.html