Startdir
Image default
Banen en opleidingen

Solliciteren om te werken bij Starbucks in de Lucht West

Het is mogelijk om te solliciteren als barista bij Starbucks in de Lucht West. Dit is ideaal wanneer je altijd al hebt willen werken als barista. De Lucht West is een pompstation dat zich bevindt aan de snelweg tussen Zaltbommel en Den Bosch. Bij dit filiaal zijn ze op zoek naar leuke nieuwe werknemers. Solliciteer als barista bij Starbucks als je affiniteit met koffie hebt en werkzaam wilt zijn in een leuk team. Temko B.V. is een bedrijf dat voor diverse pompstations in zowel Brabant als Gelderland de horeca verzorgt. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht als je het leuk vind om koffie te maken en houdt van een praatje met klanten. Als jij jezelf hierin herkent is het mogelijk om meteen te solliciteren op de openstaande vacature bij Starbucks in de Lucht West.

Kom werken bij een leuke baan in de omgeving van Culemborg

Er zijn nog veel meer vacatures die momenteel openstaan. Hierdoor vind je altijd wel een geschikte baan om te komen werken in Culemborg. Als jij extra geld wilt verdienen is het mogelijk om snel te solliciteren op een groot aanbod aan vacatures. Denk aan bijvoorbeeld een bijbaan bij een horecagelegenheid of een fulltime functie als supervisor. Alles is mogelijk. Wacht daarom niet langer om je carrière te starten met de ideale baan voor jou. Werken bij Culemborg was nog nooit zo gemakkelijk als met dit ruime aanbod aan vacatures.

Solliciteer op een openstaande vacature, bijvoorbeeld bij Starbucks

Wil je komen werken in Culemborg of omgeving? Dat maakt Temko B.V. mogelijk! Dit bedrijf biedt een ruim aanbod aan vacatures. Zo kun je snel solliciteren om aan de slag te gaan bij Starbucks de Lucht West. Waar je ook op solliciteert, je komt altijd terecht in een leuk en gezellig team vol gemotiveerde medewerkers. Start meteen jouw sollicitatie en ga aan de slag!