Startdir
Image default
Banen en opleidingen

PLC engineer

Het nieuwste PLC-systeem, complexe productielijn en de mogelijkheid tot continu leren. Ook als je ruime ervaring hebt, kun je als PLC programmeur van VDL Steelweld meer ontdekken en verder ontwikkelen. Van China tot de Verenigde Staten, tot Europa. Als PLC-programmeur bouw je productielijnen voor A-merken zoals Jaguar Land Rover, Volvo en BMW over de hele wereld.

Wij zijn de enige systeemintegrator in de Nederlandse auto-industrie. Aansluiten op de PLC programmeur We zijn op zoek naar een PLC programmeur die de digitale neusrobot en machine in dezelfde richting zet. U kunt dit doen omdat u niet alleen kunt programmeren: u kunt ook begrijpen hoe robots denken en hoe machines werken. Onze robots en machines hebben jouw begeleiding nodig omdat je: durft te werken met een productielijn vol met de nieuwste robots; een jeukende hand krijgt van een ingewikkelde zaak; een geweldige kans vindt om in het buitenland te werken; hard werken, niet meer Het duurt een uur. Uiteraard is er geen inruil voor extra vrije tijd; er staat al een volledig geautomatiseerd gezin in huis.

Voor de functie van PLC programmeur heb jij dit in je database:

Jarenlange ervaring in PLC-programmeurs of PLC-ingenieurs (bijvoorbeeld in mechanische fabricage of procesindustrie); universitaire opleiding elektrotechniek, industriële automatisering of mechatronica; ervaring in PLC-softwaresystemen, zoals Siemens S7 / TIA, Allen-Bradley RSLOGIX; goede communicatieve en sociale vaardigheden; goede woorden over grenzen (in ieder geval in het Engels). Deze voorwaarden staan ​​in onze firmware: een goed startsalaris. Teken eerst een jaarcontract.

Over en weer geen twijfel meer?

Dan krijg je een vast contract. Als je op locatie werkt, is het een dagvergoeding. Zeer gunstige overwerkregelingen. 40 vrije dagen per jaar. Reiskostenvergoeding. Reis- en verblijfkosten kunnen in het hotel worden vergoed. Maaltijden kunnen ook worden vergoed. Flexibele werkuren. Uitstekend pensioenplan. 8% vakantietoeslag. Jaarlijkse winstuitkering. Groepsverzekeringsopties (inclusief ziektekosten- en autoverzekering). Interne opleidings-, groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Kunnen we de robots alvast instellen op je komst? Onze state-of-the-art robots wachten op je

Hebben we een laptop voor je klaargemaakt en een vliegticket geboekt? Dan hopen we je vacature CV en motivatie te mogen ontvangen. Bij VDL zijn er overal kansen om “de beste geheimen van Brabant” te ontdekken. We zeggen dit niet zo gemakkelijk tegen onszelf, maar horen vaak van mensen die bij VDL Steelweld binnenkomen. Wij zijn een van de grootste familiebedrijven van Nederland, gericht op automatisering in de auto-industrie. Om precies te zijn, we zijn de enige systeemintegrator in de Nederlandse auto-industrie. Dit geeft jou en je robot de mogelijkheid om wereldwijd samen te werken met toonaangevende merken als Jaguar Land Rover, Volvo en BMW.

Laten we eerlijk zijn, hoe gaaf is het als je tegen een vriend kunt zeggen: “Ik heb geholpen deze auto te maken”? VDL Steelweld is onderdeel van de grotere VDL. Toch houdt het er nog steeds niet van. In onze organisatie ben je een van ons, natuurlijk niet veel. Je leidinggevende is ook je collega en staat altijd open voor jouw mening en ideeën. Of je nu vanuit Breda werkt of productielocaties bouwt over de hele wereld, je werkt samen met collega’s die net zo enthousiast zijn als jij. Ze weten ook dat ze je niet moeten storen tijdens het programmeren.

https://www.vindazo.nl/keywords/plc-engineer.html