Startdir
Image default
Zorg

Goed verzekerd bij Salland

Een goede zorgverzekeraar lijkt misschien eenvoudig gekozen. Toch komt er vaak meer bij kijken dan u denkt om de juiste verzekering af te sluiten. Er zijn heel wat factoren om rekening mee te houden. Een belangrijke factor voor veel mensen, is zorgkeuze. U wilt immers naar de zorgverlener waar u zich op uw gemak voelt. En het is belangrijk dat u de zorg kunt ontvangen in uw directe omgeving. Bij Salland bieden we daarom een regionale verzekering met een ruime keuze uit aanvullende en tandartsverzekeringen. Salland is er speciaal voor iedereen die woont Gelderland en Overijssel, al ruim anderhalve eeuw lang.

Alleen een basisverzekering, of ook aanvullend?

Heeft u vrijwel nooit iets bijzonders waarvoor u behandeld moet worden? Dan is een basisverzekering waarschijnlijk voldoende. Hiermee bent u gedekt voor huisartsbezoek, ziekenhuisopname en andere strikt noodzakelijke zorg. Wilt u gebruik kunnen maken van alternatieve geneeswijzen of specifieke hulpmiddelen? Dan heeft u een aanvullende verzekering nodig om (een deel) van de kosten terug te krijgen. U kunt bij Salland kiezen uit vier aanvullende verzekeringen, van minder uitgebreid tot zeer uitgebreid.

Collectieve zorgverzekering bij werkgever of sportvereniging

Werkt u in de regio, of bent u lid van een sportvereniging? Dan is er een kans dat u een collectieve zorgverzekering kunt afsluiten. Salland heeft in de loop van de tijd afspraken gemaakt met veel bedrijven en sportverenigingen in de omgeving. Hoort uw werkgever of vereniging hierbij? Dan kunt u een collectieve verzekering afsluiten, waarmee u gebruik maakt van verschillende voordelen. Zo ontvangt u onder andere korting op uw premie. Op onze website vindt u een overzicht met bedrijven en verenigingen die een contract met Salland hebben. Komt u er zelf niet helemaal uit, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar.

https://www.salland.nl