Startdir
Image default
Meubels

Kies vandaag nog voor een zwevend tv meubel!

Geef uw interieur een moderne uitstraling met een tv meubel van Spectral. Hiermee geeft u uw huiskamer een goede sfeer. Uw televisie zal er dan ook mooi uitkomen. Doordat het strak maatwerk is weet u zeker dat het past bij de muur, de tv en de rest van het huis. U heeft dan ook niet vaak een zwevend tv meubel gezien, toch is het een echt design product die u in uw woonkamer moet hebben. Wel is het belangrijk een goede stenen muur te hebben om de tv meubel juist te kunnen bevestigen. Het meubel moet namelijk op de juiste manier worden bevestigd aan de muur. Bij Spectral staat veiligheid dan ook voorop. De volgende soorten kunnen aan de muur worden bevestigd: Air, Ameno, Brick, Cocoon, Scala en Next. Genoeg keuze in tv meubels dus!

Een zwevend tv meubel: zeer praktisch!

Het grote voordeel van een zwevend tv meubel is dat deze ook zeer praktisch is qua opbergen en wegwerken van draden. Zo kan er veel worden opgeborgen in het tv meubel zoals playstations en toebehoren, bijhorende apparaten van de tv en andere elektronische apparaten. Ook worden de meubels geheel door Spectral geïnstalleerd, is er wat mis, kunt u altijd contact opnemen. Oftewel een hoge mate van service is ook inbegrepen.

Meer weten over de mogelijkheden van een zwevend tv meubel?

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van een tv meubel kunt u openemen met Spectral via de website of langskomen in Showroom in Harderwijk. Zij geven u graag advies voor het tv meubel die bij u past.

Gerelateerde artikelen

Welke bureaustoel moet ik kiezen voor mijn thuiswerkplek?

Pallethout behandelen en voorbereiden