Startdir
Sport

‘Summer proof’ worden

Je merkt het alweer, het begint buiten kouder te worden en de dagen worden ook korter. De meesten kijken alweer met smacht uit naar de warme zon in de zomermaanden. Je wilt in deze maanden natuurlijk goed voor de dag komen. Wanneer jij op het strand staat wil je dit met een strak en getraind lichaam. Er moet natuurlijk wel het nodige gebeuren voordat je dat hebt bereikt. Deze wintermaanden zijn ideaal om aan de slag te gaan met je lichaam. We geven je graag wat tips om je ‘summer ready’ te worden.

 

Wat heel belangrijk is, is dat je op je voeding gaat letten. Het is niet dat ik je ga aanraden om jezelf nooit meer te trakteren op wat lekkers. Het is wel belangrijk dat je wat bewuster gaat eten. Natuurlijk kun je jezelf af en toe trakteren op een vette hap, doe het alleen niet te regelmatig. De meesten van ons eten standaard, ontbijt, lunch en avondeten. Wanneer je dit aanhoudt ga je vaak tussendoor even snacken en een erg grote lunch eten. Wat ik zelf doe en ook iedereen aanraad is om gespreid over de dag te eten. Eet bijvoorbeeld elke twee wat. Je kunt hierbij denken aan boterhammen, crackers en fruit. Je maag is op deze manier constant voldoende gevuld en zal daardoor niet om grotere porties gaan vragen. Zo ben je de hele dag door energiek en zal je geen dip hebben nadat je bijvoorbeeld een grote lunch hebt gegeten.

 

Sporten is natuurlijk ook erg belangrijk. Het is aan te raden om in ieder geval twee tot drie keer per week lekker actief bezig te zijn. Nog vaker is natuurlijk nog beter maar probeer in ieder geval naar twee tot drie keer per week te streven. Ik raad ook aan om te gaan trainen met een latex waist trainer. De waist trainer zorgt ervoor dat jij een stuk effectiever zult afvallen. De warmte die wordt gegenereerd door je lichaam omdat je de waist trainer om hebt zal ervoor zorgen dat jij een stuk sneller afvalt.

 

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/