Startdir
Image default
Vervoer en transport

Binnen no time ept opleiding afgerond

Bij ons is een leerzame ept opleiding zo voor elkaar. We bieden namelijk opleidingen aan waarbij je werknemers binnen een uur al een ept certificaat hebben bemachtigd. Ept is een afkorting voor elektrische pallettruck. Een ept wordt dus voornamelijk gebruikt in magazijnen zodat goederen makkelijker verplaatst kunnen worden. Wanneer je dus een magazijn beheert is het handig al laat je je werknemers een ept opleiding doen. Het voordeel hiervan is dat de werkzaamheden binnen het magazijn een stuk sneller zullen gaan. Met behulp van onze unieke examenmethode kan een ept certificaat al binnen een uur behaald worden. 

Voordelen bij ons

Wanneer je bij ons een ept opleiding regelt heb je talloze voordelen. Ten eerste hanteren we staffelkorting. Hoe meer deelnemers je opgeeft, des te meer korting je krijgt. Daarnaast is natuurlijk het grote voordeel dat je een ept opleiding al binnen een uur hebt afgerond. Verder beschikken we over uitstekende kwaliteit. Dit zeggen we niet zo maar, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 9. Ook zullen we het lesmateriaal niet in rekening brengen, dit krijg je gewoon van ons. Nog een voordeel is dat je per deelnemer een rapportage krijgt. Dit is ook volledig gratis. Zo kan je precies zien hoe je werknemers het hebben gedaan. Ook heeft u gratis toegang tot uw klantenportal. 

De certificering

Ondanks dat onze ept opleiding maar een uur duurt, voldoet hij volledig aan de eisen die worden gesteld door de Arbowet en inspectie SZW. Wanneer de ept opleiding met succes is afgerond zal het behaalde certificaat een geldigheid hebben van vijf jaar. Jij en jouw werknemers zullen dus lang plezier hebben van onze opleiding. Naast dat de werknemer een certificaat krijgt, krijg jij als werkgever een digitale rapportage. Hierin staat per deelnemer beschreven wat zijn of haar vaardigheden zijn.Gerelateerde artikelen

Taxi naar Schiphol zo gevonden

Verhuisbedrijf Zoetermeer tot uw dienst

Bij Noot een touringcar huren