Startdir
Image default
Energie

De aanvraag voor SDE++ uit handen geven

Wilt u dit jaar voor uw bedrijf gaan investeren in zonnepanelen en wilt u weten of u in aanmerking komt voor de SDE++? Dan neemt Loyalty Solar dit graag van u over. Allereerst stellen deze professionals een business case op waarin uw situatie wordt verkend. Hierbij wordt gekeken naar het huidige stroomverbruik, waar de zonnepanelen geplaatst kunnen worden, de netaansluiting en hoe het gebouw wordt gebruikt. Het wordt in de business case helemaal duidelijk waar de kosten en winsten voor u zitten, waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken. Met deze business case is het bovendien mogelijk om de SDE++ aan te vragen. Hierin worden namelijk al vele punten meegenomen wat nodig is voor deze subsidieaanvraag. Laat aan Loyalty Solar weten of u hen dit wilt laten doen, zodat ze alle eisen mee kunnen nemen in het rapport.

De aanleg van zonnepanelen

Is de SDE++ goedgekeurd en wilt u gaan investeren in zonnepanelen? Dan komt het gespecialiseerde bedrijf uit Breda graag de aanleg en plaatsing van de zonnepanelen verzorgen. Geen project is voor hen te groot, dus ook al heeft u een gigantische loods of groot schoolgebouw, de mogelijkheden zijn eindeloos. De installaties van zonnepanelen voldoen bij dit bedrijf altijd aan de Scope 12-eisen. Uw opstalverzekeraar vindt dit een belangrijke vereiste, gezien dit een vorm is van een strenge inspectie. U weet dus zeker dat u in zonnepanelen gaat investeren die van topkwaliteit zijn en zeer goed worden geplaatst.

Neem contact op met het team

Heeft u nog vragen over de SDE++, het investeren in zonnepanelen of wilt u direct een kennismakingsgesprek inplannen met de experts? Aarzel dan niet om contact met hen op te nemen. Dit doet u via een van de contactgegevens die u op de website terugvindt. Tevens kunt u daar extra informatie lezen die wellicht van belang voor u is.