Startdir
Image default
Energie

Wonen zonder gas verbruik

Wonen zonder gas verbruik.

Duurzaam wonen, de trent van dit moment. Bij duurzaam wonen gaat het om het voorzien van onze behoeften zonder dat daarbij het milieu, dier, mens of de economie schade wordt toegebracht. 

Bewust omgaan met de wereld en bewust consumeren dus.

Water, zon en wind raken niet uitgeput, we kunnen er dus maar beter gebruik van maken. En het is ook nog eens beter voor de portomonee. Het is dus geen verrassing dat duurzaam wonen steeds populairder wordt.

 

Een goede simpele start voor verduurzamen als je er nu toch ook eens iets aan wilt doen, is de aanschaf van een elektrische boiler.

Er zijn er inmiddels heel wat op de markt, op zoek dus naar de voordeligste elektrische boilers op dit moment. We vinden op de website van elektrischeboiler.eu veruit de goedkoopste. De elektrische boilers daar zien er qua vormgeving bijzonder goed uit en ze worden ondanks de lage prijzen gemaakt van hoogwaardige materialen.

De allergoedkoopste komen van het merk DAT.

De boilers van het merk DAT bijvoorbeeld zijn gunstig geprijst en eenvoudig te installeren.
Er hoeven geen leidingen vervangen te worden en de boilers van DAT zijn er in diverse modellen en inhoud.

 

De energiezuinige boilers van DAT worden gemaakt door een van de grootste boiler fabrikanten in Europa. 
Er worden bij de fabriek van DAT al meer dan 75 jaar boilers gemaakt en zijn een A merk in het thuisland. 
Zij gebruiken het allernieuwste soort isolatieschuim wat wel voor een wat hoger gewicht zorgt, maar het heeft wel een aantoonbaar betere isolatiewaarde dan de meeste andere elektrische ketels. Dit zorgt voor een lager energieverbruik. Bijna alle DAT boilers hebben dan ook een energielabel A of B.

Verkrijgbare modellen van het merk DAT;

– DAT-Nofer Quality-Pro elektrische boiler;
Met een 1500 Watt verwarmingselement die voor een snelle opwarmingstijd zorgt.

– DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler;
 Heeft een diepte van slechts 28 cm en een mooi strak design waardoor de boiler gewoon in het zicht gehangen zou kunnen worden.

– DAT-Aparici ECO SMART elektrische boiler;
Is voorzien van een SMART controller welke de eerste 7 dagen uw verbruik meet en zichzelf aan de hand van een bepaald algoritme programmeert, en wel zo dat er zo min mogelijk energie verbruikt wordt.

De elektrische boilers van DAT zijn verkrijgbaar van 50 tot en met 100 liter.

 

 

Op elektrischeboiler.eu kunt u alle verdere informatie vinden over deze, maar ook vele andere merken elektrische boilers.

https://elektrischeboiler.eu/