Startdir
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel experten in om uw grootkeuken het beste onderhoud te geven

Een grootkeuken schoonmaken neemt veel tijd in beslag. Die tijd zal u wellicht liever steken in het voorbereiden van overheerlijke gerechten of het opstellen van een nieuwe menu. Als u hieraan dus geen tijd meer wilt verspillen, kan u erkende experten inschakelen voor het onderhoud van uw grootkeuken. Zo is er bijvoorbeeld het bekende bedrijf Valor Services Group. Dit schoonmaakbedrijf staat al heel wat jaren klaar voor het onderhoud van uw geliefde grootkeuken.

Reiniging van frituurbakwanden

Eén van de vervelendste klusjes is natuurlijk het reinigen van de frituurbakwanden. Het is echter wel van groot belang dat dit op regelmatige basis grondig schoongemaakt wordt. Anders zal niet alleen de hygiëne er onder lijden, maar ook de voedselveiligheid en brandveiligheid. Naast een jaarlijkse reiniging is ook het technisch onderhoud van groot belang. U kan hierdoor ook heel wat energie besparen. Duurzaamheid en efficiëntie van uw installatie worden ook nagekeken tijdens het onderhoud van uw grootkeuken. Dit zijn echter zaken die u best niet zelf doet, maar overlaat aan experten.

Hoe gebeurt een reiniging van uw frituur

Er zijn verschillende onderdelen aan uw frituur die regelmatig reiniging nodig hebben. Bij Valor Services Group met vestigingen in Breda, Tilburg en Eindhoven gaan ze al deze delen af zodat alles terug blinkt alsof het nieuw is. Dit volledige onderhoud bevat dus:

  • De kuipen
  • De snackbakken
  • De buitenzijde van de bakwand
  • De vetfilters
  • De friet opvangbak
  • De lekbakken onder de bakwand
  • De vloer onder de bakwand

Nadien behandelen ze de bakwand ook nog eens met hoogglansolie. Je kan van dit schoonmaakbedrijf dus altijd een totaalpakket verwachten.

Ontdek nog meer diensten

Kan uw grootkeuken of frituurbak wel eens een grondig onderhoud gebruiken? Of misschien wilt u nog meer diensten ontdekken van dit ervaren bedrijf? Wat u ook zoekt, Valor Services Group kan u zeker verder helpen. Neem daarom snel contact met hen op en stel hen al uw vragen over het onderhoud van uw keuken.

https://www.valorservicesgroup.nl/