Startdir
Image default
Onderwijs

Vind passende leermiddelen voor jouw leerlingen in het basisonderwijs

Ben jij op zoek naar leermiddelen voor het basisonderwijs, voor basisvakken zoals rekenen, schrijven en lezen, of juist voor aardrijkskunde of geschiedenis? Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim vind je alle materialen die je nodig hebt om kinderen op de basisschool op hun eigen tempo te laten leren. De materialen worden namelijk in verschillende moeilijkheidsgraden aangeboden, zodat leerlingen meer uitdaging of juist extra uitleg geboden kan worden. In het aanbod van deze uitgeverij vind je materialen voor de onder- en voor de bovenbouw. Ook onderwerpen zoals verkeersveiligheid en Europese talen worden aangeboden door deze leermiddelenspecialist, net als creatief bezig zijn. Een zeer veelzijdig assortiment, dus!

Deze educatieve uitgeverij biedt ook digitale leermiddelen aan

Vandaag de dag hebben we de mogelijkheid om op veel verschillende manieren te leren. We hoeven niet meer enkel met de neus in de boeken te zitten om op de traditionele manier kennis op te doen. Ook deze educatieve uitgeverij gaat constant met de tijd mee, en biedt daarom veel verschillende digitale leermiddelen voor uiteenlopende vakken aan. Deze middelen kunnen op school ingezet worden, maar ook thuis. Zo kunnen kinderen ook in hun vrije tijd aan de slag gaan met het oefenen van bijvoorbeeld lezen en rekenen, op een speelse manier. Kinderen die de reguliere opdrachten van een bepaald vak in het basisonderwijs te eenvoudig vinden, worden met digitale leermiddelen op een iets hoger niveau uitgedaagd. Leerlingen die moeite hebben met bijvoorbeeld rekensommen, vinden juist extra oefening in deze leermiddelen. En dat alles doen ze eenvoudig achter de computer, laptop of tablet.

Bekijk het volledige aanbod op de website van deze specialist

Ben je benieuwd naar de leermiddelen voor het basisonderwijs van Educatieve Uitgeverij Kinheim? Wil je materialen bestellen, of weet je het nog niet helemaal zeker? De mogelijkheid bestaat, om een proefpakket aan te vragen. Zo ontdek je direct of de middelen passen bij jouw leerlingen of kinderen. Neem gerust contact met het ervaren team van deze specialist op via hun website, zij helpen je graag verder.

https://www.kinheim.com/